Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siemka typowa sprawa..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Mam problem ponieważ mam okropne pryszcze tylko i wylacznie na czole.Stosuje rozne kremy,nic nie pomaga.Może wy cos znacie no nie wiem jakas masc,kremik,żel? Pisze bo mnie to wkur*** ;)

Opublikowano

Nie jedz słodyczy, ani niczego pikantnego. Też to miałem, przestałem jeść, przestało wyskakiwać.

Opublikowano

Nie drap, nie dłub, nie ruszaj. Nie smaruj niczym. Nie jedz słodyczy. Idź do lekarza (dermatologa) i się go spytaj co ewentualnie stosować :P

Opublikowano

Dojrzewasz, heh.

Ogólnie z takimi sprawami to dermatolog, ale też możesz się polecić swojego lekarza. :P

Opublikowano

:)

Nie jedz słodyczy, ani niczego pikantnego. Też to miałem, przestałem jeść, przestało wyskakiwać.

Tak jeszcze namawiacie do anoreksji:)

Opublikowano

Tak jak wyżej, nie jedz słodkiego, pij herbatę lub wodę, nie jedz chipsów. Jedz owoce i inne zdrowe rzeczy ;] Idź do dermatologa to Ci przepisze różne maści, i powie to co my :D

11hbhnt.png

Opublikowano

To przez metina... mniej graj w metka, a Ci pomoże...

@a tak serio

to jest normalne, najprawdopodobniej w Twoim wieku, tak jak pisali @up'y, myj twarz +kremy. Ale to powinno minąć, w jakimś czasie ;)

Opublikowano

W jakiejś polskiej komedii było, że sex najlepiej na to działa ;)

Chyba chłopaki nie płaczą. ;]

Dokładnie to był "Poranek Kojota"

Wyjazd do dermatologa a nie żalisz się na forum :)

Opublikowano

jest taka gąbka < moja mama chyba z avon zamawia> szorstka i powiem Ci że po tygodniu widac naprawde fajne efekty;] też mialem z tym problem ale gąbka działą;]

;]

Specjalista
Opublikowano

Dermatolog przepisze jakieś kremy czy coś innego lepiej nie wyciskaj tego , a jeśli już musisz ( masz taka czerwona diode xD ) to przemyj to jakims alkoholem, woda perfumem czy czyms innym i najlepiej nie dotykaj tego.Kiedyś bralem na to tintin krem antybakteryjny.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Polecam maść Benzacne - stosowałem ją kiedyś, teraz mam inna.

Stosujesz na noc. Ściąga trochę skórę i ją napina, ale jest mniej syfu ;) Wiem, bo używałem ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...